Stagiair HST Virtual Reality

Wat ga je doen als stagiair?

Het energienet is een grote keten installaties en verbindingen waarover onze elektrische energie getransporteerd wordt. Om te kunnen blijven garanderen dat dit transport in verbinding staat, is het noodzakelijk om specialisten op te leiden die met deze systemen kunnen werken. Nu is het lastig om storingssituaties op een realistische manier te trainen, want er kan natuurlijk niet zomaar een storing in het net gemaakt worden. Daarom ga jij ons helpen met het ontwikkelen van een virtual reality (VR) omgeving waarin deze storingen gesimuleerd kunnen worden. De specialisten kunnen hierdoor in een veilige omgeving trainen waarbij de werkelijkheid zo realistisch mogelijk wordt gesimuleerd.. Hoe beter de specialisten worden opgeleid, hoe beter het is voor de bedrijfszekerheid van ons net!

De opdracht bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Inventariseren van gewenste trainingssituaties.
  • Onderzoek naar de mogelijkheden om deze situaties te vertalen naar een VR omgeving.
  • Menting Energietechniek informeren en adviseren over de mogelijkheden door middel van een adviesrapport.

Wie zijn wij?

Menting Energietechniek is een start-up gevestigd in Eersel. “Working and Educating with High Voltages” is ons motto. Wij combineren werken en leren in de praktijk. Bovendien  zijn wij gespecialiseerd in het testen en inbedrijfstellen van secundaire installaties voor diverse (grote)klanten. Daarnaast zijn wij een toonaangevende opleider in de midden- en hoogspanning. Om dit werk voort te kunnen zetten zijn wij druk bezig met het opzetten van een nieuw opleidingscentrum in Kelpen-Oler.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiaire die bezig is met de HBO-opleiding elektrotechniek of ICT  met interesse in Virtual Reality. Interesse hebben in opleiden is een pré. Je bent een echte doener die zich graag vastbijt in lastige vraagstukken en doorzet bij tegenslagen. Je bent een teamplayer, die zich ook zelfstandig staande weet te houden. Daarnaast ben je leergierig en resultaatgericht. . Tot slot beschik je over:

  • 3e of 4e jaars HBO-opleiding elektrotechniek of ICT met interesse in Virtual Reality.
  • Uitstekende vaardigheden in de Nederlandse taal, zowel in woord en geschrift
  • Goede analytische vaardigheden
  • Adviesvaardigheden in woord en geschrift waarbij je een praktisch adviesrapport oplevert.

Wat bieden wij?

Menting Energietechniek is een werkgever om trots op te zijn. We zijn een jong en winstgevend bedrijf met de potentie om uit te breiden. Sinds kort hebben we een eigen kantoorpand om mensen op te leiden. Je krijgt een interessante en verantwoordelijke functie waarin je de kans krijgt om mee te bouwen aan de verdere ontwikkeling van Menting Energietechniek. Werken bij ons betekent: Working and Educating with High Voltages. Er is dan ook volop ruimte voor vernieuwende ideeën en trainingsmogelijkheden. Daarnaast:

  • Uitstekende stagevergoeding.
  • Mogelijkheden om het VCA-certificaat te halen.
  • Mogelijkheden tot het behalen van HST-certificaat.

Interesse?

Neem dan contact op met Mandy Manders, om de mogelijkheden te bespreken.
E-mail je CV en motivatie naar mandy@menting-et.nl of bel voor aanvullende vragen naar 06-41 83 38 33

We werken o.a. samen met: