Stagiair HST Rekenmodules

Wat ga je doen als stagiair?

Het energienet is een grote keten installaties en verbindingen waarover onze elektrische energie getransporteerd wordt. Om te kunnen blijven garanderen dat dit transport continu in verbinding staat, is het noodzakelijk om specialisten op te leiden die met deze systemen kunnen werken. Hiervoor is de cursus Hoogspanningstechniek in het leven geroepen. Dit is een vakopleiding voor mensen die beginnen met werken in midden- en hoogspanning. Tijdens de cursus komt de brede basis van de midden- en hoogspanning aan bod. Denk hierbij aan de systemen die je tegenkomt in het veld, beveiligingen maar ook de basis van wat stroom en spanning eigenlijk zijn en hoe onze elektrische energie wordt opgewekt. De cursus hoogspanningstechniek wordt momenteel gegeven in de vorm van e-learning en klassikale bijeenkomsten. Jij gaat ons als stagiair helpen met het ontwikkelen van deze cursus door het schrijven van een goede basismodule rekenen.

De opdracht bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Inventariseren wensen van de betrokken partijen omtrent rekenmodules.
  • schrijven rekenmodules op basis van de wensen van de betrokken partijen.
  • Valideren van de rekenmodules door het geven van een les “HST-rekenmodules” en feedback vergaren van de cursisten.

Wie zijn wij?

Menting Energietechniek is een start-up gevestigd in Eersel. “Working and Educating with High Voltages” is ons motto. Wij combineren werken en leren in de praktijk. Bovendien  zijn wij gespecialiseerd in het testen en inbedrijf stellen van secundaire installaties voor diverse (grote)klanten. Daarnaast zijn wij een toonaangevende opleider in de midden- en hoogspanning. Om dit werk voort te kunnen zetten zijn wij druk bezig met het opzetten van een nieuw opleidingscentrum in Kelpen-Oler.

Stagiair

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste HBO stagiaire elektrotechniek, student wiskunde of student techniek, met interesse in energietechniek. Je bent een echte doener die zich graag vastbijt in lastige vraagstukken en doorzet bij tegenslagen. Je bent een teamplayer die zich ook zelfstandig staande weet te houden. Daarnaast ben je leergierig en resultaatgericht. t. Tot slot beschik je over:

  • HBO-opleiding Elektrotechniek, wiskunde of techniek en zit je in je 3e of 4e
  • Uitstekende vaardigheden in de Nederlandse taal, zowel in woord en geschrift
  • Goede analytische vaardigheden Adviesvaardigheden in woord en geschrift waarbij je een praktisch adviesrapport oplevert.

Wat bieden wij?

Menting Energietechniek is een werkgever om trots op te zijn. We zijn een jong en winstgevend bedrijf met de potentie om uit te breiden. Sinds kort hebben we een eigen kantoorpand om mensen op te leiden. Je krijgt een interessante en verantwoordelijke functie waarin je de kans krijgt om mee te bouwen aan de verdere ontwikkeling van Menting Energietechniek. Werken bij ons betekent: Working and Educating with High Voltages. Er is dan ook volop ruimte voor vernieuwende ideeën en trainingsmogelijkheden. Daarnaast ontvang je:

  • Uitstekende stagevergoeding.
  • Mogelijkheden om het VCA-certificaat te halen.
  • Mogelijkheden tot het behalen van HST-certificaat.

Interesse?

Neem dan contact op met Erik Menting, om de mogelijkheden te bespreken.
E-mail je CV en motivatie naar info@menting-et.nl of bel voor aanvullende vragen naar 06 – 83 10 66 18.

We werken o.a. samen met: