Ons team

Menting Energietechniek is een werkgever om trots op te zijn. Werken bij Menting Energietechniek betekent dat je een interessante en verantwoordelijke functie krijgt en de kans om bij verschillende klanten te werken. Dit biedt dus afwisseling en een snelle leercurve in je carrière. Bovendien hebben we ons eigen opleidingscentrum om trainingen te verzorgen met een praktijkruimte. Daarnaast krijg je bij ons de kans om mee te bouwen aan de verdere ontwikkeling van Menting Energietechniek. Er is dan ook volop ruimte voor vernieuwende ideeën en trainingsmogelijkheden. Werken bij Menting Energietechniek betekent: “Working and Educating with High Voltages.”

Kom jij ons team versterken? Stuur je CV naar mandy@menting-et.nl

Erik Menting
Oprichter en Specialist Hoogspanning

Erik is de oprichter van Menting Energietechniek en is Specialist Hoogspanning. Hij houdt zich met name bezig met het vergroten van kennis voor werknemers die werkzaam zijn in de Midden- en Hoogspannigstechniek. Hij heeft ruime werkervaring als docent binnen dit vakgebied en bij diverse netbeheerders in het veld gewerkt. Erik heeft de HBO-opleiding Elektrotechniek afgerond.

E-mailLinkedInFacebook
Mandy Manders
Office Manager

Mandy is als Office Manager verantwoordelijk voor alle operationele processen rondom de opdrachtgevers, leveranciers en samenwerkingspartners. Ze is het eerste aanspreekpunt voor opleidingen en testwerkzaamheden en zij verzorgt de planning voor onze medewerkers. Mandy neemt ervaring mee vanuit het bankwezen en verrichtte in het verleden diverse werkzaamheden als commercieel medewerkster binnendienst.

E-mailFacebook
Tim Verhappen
Senior Commissioning Engineer

Tim is Senior Commissioning Engineer en is inzetbaar voor netbeheerders. Daarnaast werkt hij aan het opleidingscentrum dat we aan het opzetten zijn. Hij heeft ruime werkervaring als technicus bij onder andere Enexis, heeft de HBO-opleiding Elektrotechniek afgerond en hij heeft diverse cursussen gevolgd.

E-mailLinkedInFacebook
Jeroen van Eckeren
Junior Commissioning Engineer

Jeroen is Junior Commissioning Engineer en is inzetbaar voor netbeheerders. Hij heeft ervaring opgedaan bij zowel Engie als Enexis en hij heeft de HBO-opleiding Elektrotechniek afgerond.

E-mailLinkedInFacebook
Niels van den Brand
Junior Commissioning Engineer

Niels is Junior Commissioning Engineer en is inzetbaar voor netbeheerders. Hij wordt op dit moment volop klaargestoomd om voor Menting Energietechniek aan de slag te gaan.

E-mailLinkedInFacebook

Wil jij een snelle leercurve in je carrière? Kom bij ons werken.  

Wij zijn altijd op zoek naar goede kandidaten die graag willen werken bij een groeiend bedrijf waarin werken en leren hoog in het vaandel staat. Heb jij een Elektrotechniek achtergrond op MBO-niveau 4 of hoger? Stuur dan je CV of LinkedIn profiel naar mandy@menting-et.nl of bel naar Mandy Manders via 06 – 41 83 38 33 om de mogelijkheden te bespreken.

  • Erik Menting - Oprichter en Specialist Hoogspanning
We werken o.a. samen met: