E-learning

We hebben een nieuwe e-learning voor de opleiding hoogspanningstechniek. Daarvan hebben we een demo gemaakt om deze zelf uit te proberen. Ontdek hoe de E-learning werkt door je naam & e-mail adres in te vullen en te starten met de demo.

  E-learning is de toekomst

  Leren op elk moment van de dag wanneer je maar wilt. Dat is de gedachtegang van E-learning die Menting Energietechniek heeft toegepast voor de opleiding Hoogspanningstechniek. Lees in deze blog de achterliggende gedachte van E-learning.

  Blended Learning

  E-learning is een effectieve manier van kennis overbrengen via blended learning. Dit is een combinatie van online leren en contactonderwijs. E-learning vormt daar een onderdeel van. Momenteel zijn we een van de eerste bedrijven die deze manier van leren beschikbaar stelt binnen de hoogspanningswereld. De kracht van deze manier van leren is met name de face-to-face aanpak en de online lesmethoden. Je kunt de voortgang van elke leerling constant monitoren. Daarnaast is er de mogelijkheid om direct feedback te geven na een gemaakte opdracht of toets.

  De voordelen van werken met E-learning zijn enorm. Of je nu monteur bent, engineer of leidinggevende binnen de hoogspanning, dit is een goede manier om specialist te worden! Door de online lesstof kan elke deelnemer leren op zijn of haar eigen tempo en zijn er audiovisuele middelen mogelijk zoals filmpjes. Op deze manier wordt de lesstof beter onthouden en weten we onze deelnemers te enthousiasmeren. Tijdens de contacturen wordt de lesstof besproken en thuis maken de deelnemers hun huiswerk af.

  Veilig werken

  Binnen de hoogspanningswereld wordt vaak learning on the job toegepast. Kandidaten met een elektrotechnische achtergrond worden aangenomen en krijgen het vak geleerd van hun collega’s. De theorie die hoort bij dit vak is vaak overgeslagen. Om veilig te werken en storingen effectief op te lossen is de theoretische kennis van groot belang. Voor mensen die werken in de operatie of uitvoering is dit nodig om het werk goed te kunnen uitvoeren.

  Wil je meer weten over de training Hoogspanningstechniek? Klik dan hier voor meer informatie.

  We werken o.a. samen met: