Administratief medewerk(st)er

“De praktijk van de Midden- en Hoogspanningstechniek uit het veld brengen naar de theorielessen in een cursus.” Dat is de persoonlijke drijfveer geweest van Erik Menting, oprichter van Menting Energietechniek. In 2009 heeft hij deze wens in vervulling laten gaan. Inmiddels is het bedrijf hard gegroeid en bestaat ons team uit een aantal PAC Commissioning Engineers die testwerkzaamheden uitvoeren bij onze klanten door heel Nederland. Daarnaast verzorgen we diverse cursussen ten behoeve van de energietransitie. Wij hebben jarenlange ervaring in de Midden- en Hoogspanning en ruime ervaring met les geven. Onze week is geslaagd als we de wereld van theorie en praktijk een stukje dichter bij elkaar kunnen brengen.

Functieomschrijving
We zoeken een enthousiaste collega op MBO niveau die werkervaring heeft in een soortgelijke functie voor onze locatie op Meerheide in Eersel.

Dit ga je doen:
Als administratief medewerkster ben je verantwoordelijk voor álles wat bij de administratieve kant van Menting Energietechniek komt kijken. Van het verwerken van de mailbox tot aan het maken van de planning, het maken van offertes en facturen tot het voorbereiden van de cursussen. Ook neem je zelfstandig examens af op diverse locaties. Geen dag is hetzelfde en die afwisseling is juist wat jou energie geeft. Je vindt het leuk om zelfstandig te werken en om ervoor te zorgen dat alles van je takenlijst wordt afgevinkt. Check, check, dubbelcheck!

Je werkomgeving:
Ons kantoor te Eersel, wat tevens een opleidingslocatie met practicum is, bestaat uit 10 medewerkers. Er heerst een informele sfeer waar collega’s in een hecht teamverband werken.

Jouw profiel
Ben jij?
Een enthousiast en energiek persoon met een opleiding op MBO niveau. Beschik jij over goede communicatieve vaardigheden en heb je de passie om klanten zo optimaal mogelijk te woord te staan, dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren.

Ons aanbod
Wat bieden wij jou?

  • een aanstelling met uitzicht op een vast contract.
  • werken in een gezellig team.
  • een marktconform salaris.
  • een  24 tot 40 urige werkweek in overleg. Wij zijn flexibel.
  • kennis van en ervaring met Microsoft Office programma’s.
  • mogelijkheden om je verder te ontwikkelen in jouw vakgebied.
  • een veelzijdige functie bij een groeiend bedrijf.
  • je komt werken in een team dat open staat voor veranderingen en nieuwe ideeën.
  • een informele organisatie met korte communicatielijnen waar ruimte is voor eigen initiatieven en ontwikkeling.
Wie zijn wij?

Menting Energietechniek is een startup gevestigd in Eersel. “Working and Educating with High Voltages” is ons motto. Wij combineren werken en leren in de praktijk. Bovendien  zijn wij gespecialiseerd in het testen en inbedrijf stellen van secundaire installaties voor diverse (grote)klanten. Daarnaast zijn wij een toonaangevende opleider in de midden- en hoogspanning. Om dit werk voort te kunnen zetten hebben wij een nieuwe opleidingslocatie in Eersel.

Interesse?

Neem dan contact op met Erik Menting, om de mogelijkheden te bespreken.
E-mail je CV en motivatie naar info@menting-et.nl of bel voor aanvullende vragen naar 06-83106618.

We werken o.a. samen met: